CEO SVET SE RUŠI PRED NAMA! Vučić upozorio: Sve ovo deluje kao ekonomski smak sveta

Novosti online

08. 03. 2022. u 21:36

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Fokus" na televiziji B92 govorio je o aktuelnim dešavanjima u svetu i Srbiji, o merama oko nafte, benzina, pšenice, brašna i svega što zanima celu Srbiju.

ЦЕО СВЕТ СЕ РУШИ ПРЕД НАМА! Вучић упозорио: Све ово делује као економски смак света

Foto: Printskrin/ B92

Predsednik je ukazao građanima da je situacija u svetu veoma ozbiljna, te upozorio da se "ceo svet ruši pred nama".

- Ja krivim sebe što nismo krenuli ranije sa ovim. Šta god da tražite ne možete da nađete, i ono što nađete ne možete da dovezete zbog sankcija. Pamuka nema na svetskom tržištu, Kina je kupila sve. Mi smo reagovali sa osam milijardi, pre svega privredni subjektima u vreme korone. Ovo nam se nadovezuje na koronu, a ona još nije ni prošla. Ovo je ogromna opasnost, ceo sve se ruši pred nama. Mi ne razmišljamo o tome šta je naša briga. Rojters večeras saopštava inflatorne procene. Mi gledamo da nam ne pobegne iznad zacrtanog, ali to niko ne može da vam kaže. Moraćemo da idemo na nominalno povećanje plata više od planiranog. svet ide u recesiju, to je treća godina recesije, a mi se i dalje nadamo da ćemo imati plus 4 ili 5, ukoliko se ovo ne završi sutra, a mislim da neće. Svi su ušli u neki sveti rat, niko ne razmišta o svojim interesima. Bugarski i mađarski premijer su danas rekli - naše stanovništvo mora da preživi. Kafanske su priče da će neko istupiti iz Unije. Ko je u klubu, ne izlazi iz njega. Mnogo truda ulažemo u sve ovo.

- Morate da razumete, po svemu ovome, da se desio ili smak sveta ili svetski rat. Meni deluje kao smak sveta, pre svega u ekonomskom smislu. I to je tako razarajuće da za to ne postoji lek.

Predsednik je pre toga naveo da naša država radi na svemu i da će biti donete merame oko nafte, benzina, pšenice, brašna... Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!