ZA NJEGA SU NATO AGRESORI CIVILIZOVANI: Profesor koji je cinkario Đokovića licemerno lamentira nad sudbinom Ukrajinaca

Novosti online

02. 03. 2022. u 15:47

NEKADAŠNjI državni sekretar i vanredni profesor Fizičkog fakulteta Ivan Videnović danas je, poredeći Ukrajinu i agresiju na SR Jugoslaviju, na ciničan način pljunuo na žrtve NATO bombardovanja.

ЗА ЊЕГА СУ НАТО АГРЕСОРИ ЦИВИЛИЗОВАНИ: Професор који је цинкарио Ђоковића лицемерно ламентира над судбином Украјинаца

Foto: Z. Jovanović/Fizički fakultet

- Kad je 1999. "nama, ah, bilo najteže", mi smo znali da imamo posla s civilizovanim neprijateljem, koji neće namerno gađati stambena naselja. Zato smo danju išli na posao i sedeli u kafićima, a noću zajebali skloništa i ostajali u stanovima. Ukrajinci nisu te sreće. Ni Sarajlije - napisao je Videnović na Tviteru.

Za Videnovića je "civilizovan neprijatelj" onaj koji je ubio Milicu Rakić, bez odobrenja Saveta bezbednosti bombardovao i zasipao osiromašenim uranijumom jednu suverenu zemlju.

Videnović je izazvao podsmeh srpskih tviteraša kada je upravi turnira Vimbldon "cinkario" Novaka Đokovića zbog psovanja.

- Hej Vimbldon, da li znate da svuda po srpskim medijima i tviteru piše da je vaš vrhunski sportista vikao oralno-seksualne sadržaje publici - napisao je Videnović tada.

Videnović je poznat i po tome da za njega ćirilica predstavlja pismo mržnje, uvreda i psovki.

- Ćirilica je postala pismo mržnje. Većina uvreda, psovki i pretnji na mrežama dolaze pisane ćirilicom. Osramoćenih predaka, istorije i vojničke časti, na red za sramotu došla je ćirilica - napisao je Videnović na Tviteru.

BONUS VIDEO: RUSKI KOMANDOS O BORBI SA DESNIM SEKTOROM - "Predali su se, veliki pozdrav građanima Rusiji!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)