POKAZALI SMO ŠTA ZNAČI STABILNO ZDRAVSTVO: Dr Bekić i Nada Macura pozvali građane da podrže Vučića i SNS (VIDEO)

Novosti online

02. 03. 2022. u 15:20

U VREME iskušenja i pandemije pokazali smo šta znači stabilno zdravstvo, prave i energične odluke i koliko je važno kontinuirano ulaganje u zdravstveni sistem, smatraju kandidati sa liste „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“ dr sci.med. Zoran Bekić i Nada Macura.

ПОКАЗАЛИ СМО ШТА ЗНАЧИ СТАБИЛНО ЗДРАВСТВО: Др Бекић и Нада Мацура позвали грађане да подрже Вучића и СНС (ВИДЕО)

Foto: Instagram/beograd_sns

Imali smo model i dostupnost vakcinacije o kojem je pričao ceo svet, rekao je dr Bekić, i dodao da smo u isto vreme spašavali ljudske živote i gradili kovid bolnice, kliničke centre i domove zdravlja.

- Mislim da nema dileme, izaberite da vas vode dokazano najbolji, predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka u još bolje sutra, zato što zajedno možemo sve - zaključio je dr Bekić.

Prema rečima Nade Macure pored izgradnje kovid bolnica u najkraćem roku i sa najsavremenijom opremom u Batajnici, Kruševcu i Novom Sadu, država je ulagala u modernizaciju opreme, ali i u ljude.

- Predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka garantuju mir i stabilnost, koji omogućavaju da ekonomija ide u pozitivnom smeru. Razvoj ekonomije će omogućiti razvoj svih sfera društva - navela je Macura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)