VULIN O PRITISCIMA NA VUČIĆA ZBOG RUSIJE: Ne znam da li će ga pre izdati zdravlje ili članovi Vlade koje je stvorio

Novosti online

02. 03. 2022. u 11:27

PRITISCI na Aleksandra Vučića da napusti vojnu neutralnost i uvede sankcije Rusiji rastu brže nego što bilo ko može da zamisli, rekao je Aleksandar Vulin, ministar policije i predsednik Pokreta socijalista.

ВУЛИН О ПРИТИСЦИМА НА ВУЧИЋА ЗБОГ РУСИЈЕ: Не знам да ли ће га пре издати здравље или чланови Владе које је створио

Aleksandar Vučić i Aleksandar Vulin / Foto Tanjug

- To što Vučić ima hrabrosti i da se suprotstavi i da izdrži, ne znači da pritisaka nema i da bi bilo ko drugi mogao da ih izdrži, ne znam ni koliko će on izdržati pre nego ga izda zdravlje ili neki članovi Vlade Srbije i stranke koje je stvorio, ko bude prvi.

Da Srbija uvede sankcije Rusiji ništa bitno se ne bi promenilo, ali sile NATO-a ne traže uvođenje sankcija Rusiji zato što će to nešto promeniti, već zato što će to pokazati da poslednji slobodni narod u Evropi nije više slobodan i da je njegov vođa slomljen.

- Aleksandar Vučić je poslednji slobodni lider u Evropi koji brine o svom narodu, ali i o zaboravljenim vrednostima morala i zahvalnosti, Srbi bi rekli, Vučić ima obraza. Zato Vučića toliko lome da pokažu da nema slobode za male, i da samo veliki imaju prava na interese i prijatelje. Ne znam da li će uspeti da slome SNS i da ne kandiduju Vučića za predsednika Srbije, ali znam da koliko bude Vučića u politici Srbije, toliko će biti slobodne Srbije - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući pritiske koji se iz zemlje i iz inostranstva vrše na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uvede sankcije Rusiji i da se ne kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima.

BONUS VIDEO - ŽESTOKA EKSPLOZIJA U HARKOVU: Vazdušni napad na školu letenja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?