IZBORNA KOMISIJA U KLADOVU POTVRDILA: Broj jedan lista “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”

S. M. J.

16. 02. 2022. u 13:24

IZBORNA komisija opštine Kladovo potvrdila je danas prvu izbornu listu, “Aleksandar Vučić- Zajedno možemo sve”.

ИЗБОРНА КОМИСИЈА У КЛАДОВУ ПОТВРДИЛА: Број један листa “Александар Вучић – Заједно можемо све”

FOTO: Privatna arhiva

Kladovski naprednjaci su potpise podrške svoje liste sa 28 kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu prikupili još na Sretenje, a listu predali jutros.

Prvi na listi, koju je svojim potpisima podržalo 400 Kladovljana, je Saša Nikolić, poverenik kladovskih naprednjaka i dosadašnji predsednik opštine Kladovo.

-Građani Kladova su se odazvali u velikom i još jednom pokazali da imaju veliko poverenje u našeg predsednika Aleksandra Vučića, Srpsku naprednu stranku i naš lokalni odbor. Lično sam ponosan što sam na listi na kojoj su i lekari, profesori, radnici, inženjeri, ekonomistim pravnici i dokazani stručnjaci u svojim oblastima– kaže Saša Nikolić.

Kladovljani su, veli on, prikupili i dovoljan broj potpisa kojom podržavaju listu Srpske napredne stranke na parlamentarnim izborima.

-Očekujem fer i korektnu kampanju. Siguran sam da su naši građani prepoznali ono što smo radili u prethodnom periodu i dati nam poverenje da nastavimo da i dalje radimo na razvoju opštine Kladovo – dodao je Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MLATI, ČOVEK, PRAZNU SLAMU I NE PRESTAJE Brnabić odgovorila Georgievu: Retko kad sam videla da neko toliko uživa u uzaludnosti (FOTO)