PONOVO SA DAČIĆEM: Zeleni Srbije podržali SPS na izborima

Novosti online

13. 02. 2022. u 12:00

ZELENI Srbije su na sednici Glavnog odbora stranke doneli odluku da podrže listu Socijalističke partije Srbije i ostale političke grupacije okupljene oko ove stranke i njenog predsednika Ivice Dačića.

ПОНОВО СА ДАЧИЋЕМ: Зелени Србије подржали СПС на изборима

Foto: Zeleni Srbije

Na sednici Glavnog odbora Zelenih Srbije odlučeno je da se nastupi zajedničkim snagama na predstojećim izborima za Grad Beograd i za Narodnu skupštinu, saopšteno je iz ove stranke.

- Vođeni idejom da je Srbija, naš dom i porodica, jedina budućnost koju imamo, cilj nam je da pred birače iznesemo politički program u kome se ekonomske slobode mogu ostvarivati samo ispunjavanjem ekoloških prava i sloboda, uz zaštitu klime i prirode, zaštitu dostojanstva i zdravlja porodica i pojedinaca. Moderna, demokratska Srbija za kakvu se borimo mora da iskoreni siromaštvo, da stvori uslove za kvalitetan život građana, obezbedi kvalitetne zelene poslove, zelenom ekonomijom ostvari privredni razvoj i rast, unapredi obrazovanje, osnaži i ohrabri mlade da svoju budućnost ostvare u svojoj zemlji i dostigne najviše standarde koji joj pripadaju i za koje se generacijama borila - navedeno je u saopštenju.

Zelenima Srbije je ovo treći put da na parlamentarne izbore izlaze sa SPS-om.

- Spremni smo da i nakon predstojećih izbora damo svoj pun doprinos i sigurni smo da će koalicija Zelenih Srbije i Socijalističke partije Srbije uspeti u nameri da se ostvari koncept izgradnje zdrave, prosperitetne, ekološki bezbedne i moderne Srbije, sa Ivicom Dačićem kao premijerom buduće Vlade Republike Srbije - zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)