PALMA: Opozicija u Srbiji je kao Kalimero

Novosti online

08. 02. 2022. u 10:10

PREDLOŽIĆU predsedniku Vučiću da ispred svih kapitalnih objekata koje je ova vlast izgradila postavi statue po jednog Kalimera, poznatog lika iz jednog crtanog filma, koji smo svi gledali u detinjstvu, a čija glavna rečenica je bila “to je nepravda” i da ta statua simbolizuje opoziciju u Srbiji koja za sve što se radi u našoj državi govori da je nepravda.

ПАЛМА: Опозиција у Србији је као Калимеро

Foto P. Milošević

Za opoziciju u Srbiji nepravda su izgrađeni auto-putevi, nepravda su izgrađeni klinički centri, nepravda je povećanje plata i penzija, nepravda je međunarodna popularnost Srbije, nepravda je smanjenje nezaposlenosti i tako dalje, za njih je sve nepravda.

Ali treba da postavimo i jednog velikog Kalimera koji bi simbolizovao to što Dragan Đilas nije procesuiran za to što je tukao svoju ženu i njenog oca ispred njihove maloletne dece. E, to je prava nepravda.

Opozicija u Srbiji sada obećava lekarima platu od 1000 evra kada dođe na vlast. Oni se ne razumeju u pare, neka pitaju lekare kolika im je danas plata, a kolika je bila kada je današnja opozicija bila na vlasti.

Samo kritikuju i viču “to je nepravda” kao Kalimero. Ali na predstojećim izborima neće proći laži, bljuvotine i prevare opozicije, proći će samo dela, dela ne mogu da se sakriju -  rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, gostujući na televiziji Hepi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)