PREMIJERKA O GNUSNIM KOMENTARIMA NAKON SMRTI KSENIJE VUČIĆ: Mnogo je pretrpela zbog napada na porodicu, tu nema ljudskosti

Novosti online

30. 01. 2022. u 12:18

PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prisustvovala je otvaranju deonice Preljina-Pakovraće na auto-putu Miloš Veliki.

ПРЕМИЈЕРКА О ГНУСНИМ КОМЕНТАРИМА НАКОН СМРТИ КСЕНИЈЕ ВУЧИЋ: Много је претрпела због напада на породицу, ту нема људскости

Foto: Printscreen/Tanjug

Premijerka je još jednom izjavila najdublje saučešće povodom smrti Ksenije Vučić, i rekla da joj je užasno žao zbog njene smrti, ali i činjenice da je to pokazalo neljudsku stranu mnogih.

- Ksenija je bila žena vanrednog uma, i mnogo je pretrpela poslednjih godina zbog napada na Danila i Milicu. I videli smo da nam fali, tačnije nekima od nas, ljudskosti. Videla sam užasne komentare u medijima, na portalu "Srbin info", ali i u "Danasu". Užasni komentari sociologa Darija Hajrića, ali i Srđana Noga. Vidimo da između Hajrića, kog promovišu tajkunski mediji, i ludog Noga nema baš nikakve razlike. Kao što nema ni između "Danasa" i "Srbin infa". Oni će da urade sve da ljudski naškode Aleksandru Vučiću - kaže premijerka.

Ona ističe da je to udar na Aleksandra Vučića koji se trudi da menja Srbiju, koji jača Srbiju, i da se svim silama trude da predsednika i njegovu porodicu krive za sve, samo kako bi ih povredili i skrenuli sa puta.

- U Srbiji koju Aleksandar Vučić stvara, u toj otvorenoj jakoj Srbiji, u kojoj svi imaju jednake šanse, u toj takvoj Srbiji oni nikada neće moći da se predstavljaju kao elita. Time su oni ugroženi, zato im smetaju Vučić i njegova porodica. U svemu tome je najtužnije što tu nema nikakve ljudskosti, već je tu ostala samo jedna ljuštura nečega što je nekada bio čovek. Tu ljudi više nema - zaključila je predsednica Vlade.

BONUS VIDEO - SASTANAK VUČIĆA I DAČIĆA: Lideri SNS i SPS o nastupu na predstojećim izborima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)