SELAKOVIĆ REAGOVAO NA FILM N1: Bivša kleptokratska elita želi da baci Srbiju u blato mržnje

Novosti onlajn

21. 01. 2022. u 10:33

MINISTAR spoljnih poslova Nikola Selaković reagovao je na sraman film o premijerki Ani Brnabić na N1.

СЕЛАКОВИЋ РЕАГОВАО НА ФИЛМ Н1: Бивша клептократска елита жели да баци Србију у блато мржње

Nikola Selaković, Foto Tanjug

Celovečernji šou-program televizije N1 posvećen predsednici Vlade Srbije Ani Brnabić ne može se opisati drugačije nego kao najprljaviji medijski linč i karneval mržnje i zla, sačinjen od besmislenih tirada laži, uvreda i malignih proizvoljnosti.   

Ova odurna emisija je, ne samo sunovrat novinarstva, već i najava tona u kojem će tajkunska opozicija voditi predstojeću predizbornu kampanju. 

Belodano je jasno da će kleptokratska elita bivšeg režima nastojati da obesmisli svaki civilizovan politički dijalog i da će Srbiju pokušati da baci u blato mržnje, klevetanja i uvreda. 

Foto P. Milošević

Ljudima koji su uzeli učešće u hajki na jednu vrednu, odgovornu i pre svega uspešnu ženu nije smetalo kada je Srbija bila na kolenima, na ivici bankrotstva i školski primer propale države, i štaviše neki od hajkača su bili među glavnim protagonostima organizovanog uništavanja i pohare sopstvene države.  

Jedina krivica Ane Brnabić je to što se nalazi na čelu najuspešnije vlade u našoj novijoj istoriji i što deli viziju samostalne i napredne Srbije sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je najveći trn u oku svih neprijatelja srpskih državnih i nacionalnih interesa. 

Da stvar bude gora, bolesnim umovima koji su kreirali ovu splačinu nije bilo dovoljno što su predsednicu Vlade Srbije sladostrasno razvlačili po blatu, već su sve začinili bizarnim poređenjem Srbije sa nacističkim koncentracionim logorom, čime su na nedopustiv način uvredili sve žrtve nacizma. 

Naša zemlja je sve suprotno od onoga što se svakodnevno servira na N1 i u raznim Đilasovim i Šolakovim propagandnim glasilima, ali Srbija i njeni građani, siguran sam, neće pristati na to da budu samleveni u njihovom mlinu mržnje i prljavština, i sve te pomije na kraju će i autori i njihovi nalogodavci i finansijeri kusati sami.

BONUS VIDEO:

ORILA SE PESMA: Plivanje za časni krst na Savskom jezeru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna