BOJAN TORBICA ODGOVORIO MILANU ST. PROTIĆU: Vulin u borbi za samostalnu i nezavisnu Srbiju može da se zaustaviti samo eliminacijom

Novosti online

20. 01. 2022. u 16:35

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica oglasio se povodom izjave Milana St. Protića, koji je „izneo niz laži i uvreda na račun ministra policije Aleksandra Vulina“.

БОЈАН ТОРБИЦА ОДГОВОРИО МИЛАНУ СТ. ПРОТИЋУ: Вулин у борби за самосталну и независну Србију може да се зауставити само елиминацијом

Foto Youtube printscreen/ KTV Televizija - Zvanični kanal

- Razni špijuni i svakojaki belosvetski i domaći ološ udružio se u nameri da destabilizuje Srbiju, a nosioce politike mira, nezavisnosti i vojne neutralnosti uništi. Tako se i špijun i poltrončina koga su stranci 2000. godine instalirali da pustoši Srbiju Milan St. Protić pridružio napadima na ministra policije i lidera Pokreta socijalista Aleksandra Vulina – saopštio je Torbica.

Kako je saopštio Torbica, „Milan St. Protić koji je na vlast došao petooktobarskim pučom, paleći izborni materijal i skupštinu, poznat jedino po tome što je u Americi kao ambasador opanjkavao svoju zemlju i nudio se strancima da lično potpiše nezavisnost Kosova, napada Vulina kome su srpski narod i volja Srba svetinja.“ - U napade na Aleksandra Vulina uloženi su milioni dolara, aktivirana je Đilas-Šolak medijska hobotnica, upregnuta je čitava agenturna mreža kojoj pripada i ovaj petooktobarski šljam, ali ko god poznaje Aleksandra Vulina, zna da se neće pred zlom povući i da neće dozvoliti Kazahstan u Srbiji i rat Srba i Srba -saopštio je potpredsednik Pokreta socijalista.

Poručuje da „Kada St. Protić već pominje poltronstvo, on je neko ko je nadaleko po tome poznat, još uvek pamtimo kada je visio po travnjacima zapadnih ambasada i molio za neki bedni zadatak, ali se isto tako sećamo i kada je Vučića, koga sada pljuje i vređa, preklinjao da ostane ambasador u Švajcarskoj, bar dok mu dete ne završi školovanje.“

- Poručujem i St. Protiću i ostalom ološu da se Vulin u svojoj borbi za samostalnu i nezavisnu Srbiju može zaustaviti samo fizičkom eliminacijom i nikako drugačije - odgovorio je Bojan Torbica.

Podsetimo, istoričar i diplomata Milan St. Protić je izjavio da je Vulin poltron i pion Moskve.

- Nije nikakva tajna da je dotični ministar policije neokuministički pion u rukama Moskve. To je bio od kad je imao dugu kosu i izigravao srpskog Če Gevaru. Takav je i danas, jedino je kosu ošišao. Međutim, sve ostalo je isto - pristup, mentalitet i shvatanje dužnosti koju ima – rekao je Protić.

On je reka da Vulin odgovara predstavnicima drugih država i da je to zato što je na to mesto „došao zahvaljujući pozicijama kojima ima u Rusiji. Ta podrška proizilazi iz tog njegovog poltronskog i uslužnog stava koji on prema njima gaji već godinama”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VUČIĆ SE DANAS SASTAJE SA KRISTOFEROM HILOM: Predsednik će razgovarati sa američkim ambasadorom