POKLON ZA VUČIĆA: Siniša Mali otkrio šta je predsedniku kupio za Novu godinu

Aleksandra BULATOVIĆ

06. 01. 2022. u 14:49

MINISTAR finansija Siniša Mali otkrio je u prazničnom intervjuu za Novosti da je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću kupio rolke u različitim bojama.

ПОКЛОН ЗА ВУЧИЋА: Синиша Мали открио шта је председнику купио за Нову годину

Foto: Instagram

* DA li je predsednik Vučić za Novu godinu uvećao kolekciju rolki ili ste mu kupili nešto drugo?

- Kao što sam i obećao, a ja obećanja ispunjavam, kupio sam mu rolku, tačnije nekoliko rolki u različitim bojama. Pretpostavljam da će ovo sad opet biti tema "ozbiljnih" analiza opozicionih medija, koji će se baviti time zašto predsednik Vučić ima novu rolku i šta je time želeo da poruči. Više ne smete ni rolku da obučete, a da to ne naiđe na zlurade komentare i analize. A s obzirom na to da je već januar i da je predsednikov rođendan početkom marta, eto nove teme za razmišljanje - "šta ću mu kupiti za rođendan".

CEO INTERVJU PROČITAJTE KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)