"KURTI HAPSIO SRBE ZBOG OTVORENOG BALKANA" Vučić: Nigde ne nađoše ozbiljne kriminalce, nego baš u Štrpcu

Novosti online

21. 12. 2021. u 14:21 >> 14:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je iz Tirane jutrošnju akciju specijalnih jedinica tzv. Kosovske policije u Štrpcu, kada je uhapšeno 10 osoba.

КУРТИ ХАПСИО СРБЕ ЗБОГ ОТВОРЕНОГ БАЛКАНА Вучић: Нигде не нађоше озбиљне криминалце, него баш у Штрпцу

Foto: Tanjug

- Na početku su govorili da je suština da na severu KiM žive kriminalci i vodili su kampanju, sa delom beogradskih medija, i to godinama, a ne mesecima, da su kriminalci sa severa, pa bi rekli - šta god da urade, dozvoljeno je, jer to rade, ne protiv Srba, nego protiv kriminalaca - konstatovao je Vučić.

On je ironično primetio i da su "izgleda kriminalci i na jugu".

- Sve go kriminalac... Otišli su u Štrpce, uhapsiše 10 ljudi i svi kriminalci... Ne znam samo kako usput ne nađoše u Lipljanu, Uroševcu, negde drugde, još nekog kriminalca, nego samo među Srbima - rekao je Vučić.

On je ukazao da je premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti to uradio i zbog samita "Otvorenog Balkana", koji je danas održan u Tirani.

- Dobiću više podataka kada se vratim u Beograd i obezbedićemo pravnu pomoć svim ljudima, Srbima, da vidimo o čemu se tačno radi - rekao je Vučić.

Podsetimo, jutros su specijalci ROSU upali u Štrpce naoružani do zuba, kako bi po ko zna koji put zastrašivali Srbe. Uhapšeno je 10 bivših opštinskih zvaničnika. Među njima su bivši predsednik opštine Štrpce i direktor odeljenja za urbanizam i još nekoliko funkcionera i preduzetnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)