BOŽIĆ: Đilasove pristalice dale sebi za pravo da prebijaju ljude

Novosti online

29. 11. 2021. u 13:54

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Sandra Božić prokomentarisala je nasilne proteste, organizovane u subotu u Šapcu.

БОЖИЋ: Ђиласове присталице дале себи за право да пребијају људе

Foto: Pink TV printskrin

- Onaj koji vikendom služi fašizam građanima u obliku zabrane kretanja, pesnica u glavu uz želju da sve građane Srbije do sledeće godine proglasi genocidnim narodom, usuđuje se da govori o građanskim pravima i slobodama. Bojim se da je to pravo izgubio onog momenta kada je zavukao duboko ruku u njihove džepove - kazale je Božić.

- Jedinu slobodu koju ovaj krvoločni tajkun priznaje je njegov lični interes koji gura na krilima scenarija krvavog obračuna, priželjkujući ga po ulicama, kako bi opet došao na vlast i nesmetano mogao da dopuni svoj džep narodnim parama. S druge strane imamo vikend ekologe koji više ni ne kriju da se finansiraju iz raznih inostranih centara moći, a koji su se nakon propalih investicija u MHE setili da vode brigu o životnoj sredini. Sve što Vučić uradi ili ne uradi, svejedno, biće razlog tajkunskim batinašima za krv na ulicama samo da bi došli na vlast i nastavili tamo gde su stali. Teror manjine nad većinom jeste ono što se dogodilo u subotu na "mirnim" protestima. Manjina predvođena Đilasovim multikom pristalicama dala je sebi za pravo da prebija ljude i da odlučuje o tome ko, gde i kada sme da se kreće, a onda danas drže lekciju o tome šta su prave vrednosti - rekla je ona.

- Nasilje se plasira kada treba da se opravda novac primljen iz inostranstva kako bi se sprovodila politika terora i krvavih ulica s ciljem da se Srbija uruši. Međutim sve što se dogodilo u subotu nije bilo dovoljno da kod osvedočenih fašista utoli žeđ za prolivanjem krvi  na ulicama Srbije. Ni ovaj put nisu ostali bez podrške Viole fon Kramon, kao maskote protesta i utemeljivača ideologije Velike Albanije kojoj očigledno u ovom slučaju ne smeta nikakvo nasilje, ako ono za cilj ima sprovođenje agende koja je pod plaštom ekologije, okrenuta ka priznavanju nezavisnosti Kosova što podjednako iz sve snage guraju i Dragan Đilas i Aljbin Kurti - dodaje Božić.

- NJihova politika jeste politika ulica i to je za njih jedini poznat način povratka nasmetanoj krađi novca građana Srbije. Naše je da im to nikad ne dopustimo i da pokažemo da pristojna Srbija nikad neće dozvoliti povratak u ambis Đilasovog bezumlja i pustoši. Srbija ne bi mogla dva puta da preživi pustošenje epohalnih razmera koju je maestralno izvela žuta banda koja se opet ujedinjuje oko zajedničkog interesa - pljačke - zaključila je Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)