POČELA IZBORNA SKUPŠTINA SNS-A: Vučić predstavlja izveštaj o radu (FOTO)

Novosti onlajn

27. 11. 2021. u 10:16 >> 11:33

U HALI sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, u 10 časova počela je izborna skupština Srpske napredne stranke, na kojoj će biti usvojen Izveštaj o radu SNS, programska načela stranke i izabrano rukovodstvo.

ПОЧЕЛА ИЗБОРНА СКУПШТИНА СНС-А: Вучић представља извештај о раду (ФОТО)

Foto: Novosti

Skupštinom predsedava lider SNS Aleksandar Vučić, koji članovima stranke predstavlja izveštaj o radu.

Foto: Novosti

Na početku obraćanja rekao je da će pokušati da realno sumira rezultate koji su postignuti i ukaže na probleme sa kojima se stranka suočavala.

Foto: Novosti

Članovi stranke dočekali su predsednika Vučića aplauzom kada je ulazio u halu.

Foto: Novosti

Na izbornoj skupštini Srpske napredne stranke, biće podmlađen rukovodeći kadar. Nakon skupštine biće održana i svečana akademija povodom 13 godina od osnivanja.

Današnji program osmišljen je, kako ističu iz SNS-a, kako bi trasirali načela političkog delovanja za izgradnju moderne, jake, slobodne i uspešne zemlje.

Foto: Novosti

Podsetimo, prema saznanjima "Novosti", više od 4.000 delegata izabraće članove Glavnog odbora, Predsedništva, Izvršnog odbora i ostalih stranačkih organa. Značajne promene posebno se očekuju u potpredsedničkom sastavu GO, a u neke od ovih fotelje trebalo bi da sednu mladi, novi kadrovi.

Trenutno je na ovim pozicijama petorka - Marija Obradović, Milenko Jovanov, Miloš Vučević, Marko Đurić i Aleksandar Šapić - a neki od njih gotovo izvesno će ostati bez ove funkcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!