ZORANA ŽELI DA OBORI VUČIĆA: Nataša Jovanović reagovala na izjavu ministarke Mihajlović

S.S.R.

18. 11. 2021. u 13:17

JA nisam bila 90-ih godina na vlasti. Ovom izjavom je očigledno da gospođa Mihajlović podržava vlast iz 2000, tačnije dosovsku vlast.

ЗОРАНА ЖЕЛИ ДА ОБОРИ ВУЧИЋА: Наташа Јовановић реаговала на изјаву министарке Михајловић

Foto: Tanjug

- Izjava je direktno usmerena na pokušaje da obori rejting predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića pred izbore. Očigledno je da se time bavi i da joj je to motiv.

Ovo je za "Novosti" poručila Nataša Jovanović, a povodom izjave ministarke energetike Zorane Mihajlović da će SNS njenim dolaskom u partiju imati više štete neko koristi.

- Ipak, gospođa Mihajlović neće u tome uspeti. Predsednik Vučić uživa ogromno poverenje građana i ubedljivo će pobediti. Ali, poznajući delovanje Zorane Mihajlović, apsolutno vidim da joj je motiv da pokuša da obori rejting predsednika - dodala je Jovanovićeva.

Inače, danas ranije upitana da prokomentariše učlanjenje Nataše Jovanović u SNS, rekla da je SNS otvoren za sve, ali da misli da će stranka od toga imati više štete nego koristi:

- Ona je personifikacija radikalne politike, čiji ja nisam pristalica, jer mislim da je vlast devedesetih godina bila užasna za društvo i građane, jer umesto da je štitila živote građana, ona ih je slala u ratove. Svako ima pravo da bude član SNS-a, otvoreni smo za sve, ali svako ko dođe u stranku mora da poštuje ciljeve stranke, samim tim i Vlade i predsednika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)