"KO SI TI DA BACAŠ MIKROFON?" Vučić o potezu Komšića: "Novinar ga ničim nije uvredio"

Novosti online

16. 11. 2021. u 23:16

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da ga RTS nije zvao da tamo gostuje, a da on ne želi sam da se poziva i da neće ni da ide na Javni servis.

КО СИ ТИ ДА БАЦАШ МИКРОФОН? Вучић о потезу Комшића: Новинар га ничим није увредио

Foto: Printskrin TV Happy

On je za tv Hepi rekao da je to nezavisna televizija i da će o izgradnji puteva i onome sto građani treba da znaju govoriti na drugim televizijama. Rekao je da za RTS ima pitanje zašto na toj televiziji ne gostuje neko kao što su Dragan Vučićević ili Milomir Marić, koji imaju veliku čitanost i gledanost, a može Stevan Dojčinović i neko ko ne može da proda ni 50 primeraka nečega.


- Koji je to princip. Nemam problem s tim, oni odlučuju, ali pitam zbog čega i ko je pravio crne liste i na osnovu čega i na osnovu čega neko ko kaže nešto kaže protiv mene i države može, on je fensi, a ovo drugo su budale, krezubi...", primetio je Vučić.

Foto: Tanjug TV printskrin

 



On je rekao da ga je više od toga pogodio odnos prema novinaru TV Tanjug Marku Ivasu, i ćutanje svih posle njegovog intervjua sa Željkom Komšićem.

- Taj momak je bio fantastično prostojan, kulturan, nista ružno nije rekao, ničim nije uvredio Komšića. Ko si ti da mu bacaš mikrofon. I na sve to podnosite krivičnu prijavu protiv čoveka i niko nije reagovao, ni novinarska udruženja, i još kažu da je on kriv - kazao je Vučić.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna