KOMEMORACIJA ZUKORLIĆU U PARLAMENTU: Na skupu će govoriti i predsednik Vučić

Tanjug

16. 11. 2021. u 10:56

PREDSEDNIK Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da će sutra u parlamentu biti održan komemorativni skup povodom smrti narodnog poslanika Muamera Zukorlića, na kojem bi, kako je rekao, govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

КОМЕМОРАЦИЈА ЗУКОРЛИЋУ У ПАРЛАМЕНТУ: На скупу ће говорити и председник Вучић

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Dačić je još jednom uputio saučešće i rekao da će termin za komemorativni skup biti određen u toku dana.

Poslanik Stranke pravde i pomirenja Jahja Fehratović zahvalio je na podršci, minutu ćutanja u parlamentu prethodne nedelje povodom Zukorlićeve smrti, kao i svim poslanicima koji su došli na sahranu predsednika SPP-a u Novi Pazar.

Fehratović je ukazao da je Zukorlić promovisao politiku mira i da su za njim, kako je rekao, plakali svi, ne samo Bošnjaci, već i pripadnici nebošnjačkog naroda, pre svega Srbi.

- U ovom plenumu u prethodnih pet godina Zukorlić je nastavio svoju misao da samo kao verujući ljudi u Boga možemo doprineti ozdravljenju društva. Nastavićemo njegovu viziju - poručio je Fehratović.

BONUS VIDEO: KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)