VAŽAN SASTANAK: Vučić danas sa predstavnicima kineske građevinske kompanije

Tanjug

12. 11. 2021. u 07:45

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima kineske građevinske kompanije Power Construction Corporation of China Limited u 10 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

ВАЖАН САСТАНАК: Вучић данас са представницима кинеске грађевинске компаније

Foto: Instagram/avucic

Posle sastanka biće potpisan Komercijalni ugovor o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji pristupne saobraćajnice Gornji Milanovac — petlja Takovo, kao i Okvirni sporazum o realizaciji projekata izgradnje obilaznica oko Požege, Užica, Loznice i tunela ispod prevoja Kadinjača.

Ugovor i sporazum potpisaće predstavnici Vlade Srbije, Javnog preduzeća "Putevi Srbije" i kompanije Power Construction Corporation of China Limited, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

BONUS VIDEO:

VUČIĆ IZJAVLjUJE SAUČEŠĆE: Grli Nikolu i Marka Rokvića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (47)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove