SIN generala Ratka Mladića Darko Mladić izjavio je da napade na mural posvećen generalu vidi kao marketinški trik onih koji su izgubili poverenje bivših gospodara.

Komentari (8)

prellee

10.11.2021. 23:30

Sve dobro rekao. Sve su to bijednici i sluge zapadnih organizacija koji ih plaćaju za ovakve poslove. Neproduktivne osobe, lijene, bez ikakvog znanja da izgrade svoju egzistenciju na svojim kvalitetima, rade ovakve stvari. Nema više para, egzistencija je ugrožena i onda divljaju i ništa ne poštuju. Koliko su pojedine osobe u Srbiji, koje se na isti način finansiranu da ovo rade, a usto su se dobro obogatili a šta su promjenili, NIŠTA, jer ništa i ne RAZUMIJU, Biserko, Nataše...

Bambi

11.11.2021. 00:11

Ma samo opusteno,98% Srba je za generala Mladica! Znaju Srbi ko je stao na put ustasko-mudzahedinskoj bagri! Dao Bog da se ti nama vratis a za mural cemo lako!

Aleksandar

12.11.2021. 23:55

U vreme MASPOK-a bio sam na spisku za klanje, u vreme Jožefa Ambroza fon Kredita. Bio sam dete od 11 godina. U vojsci sam branio svoj život i celu četu od terorista, sa kojima "beogradska vlast" pregovara. Imun sam na laži i alergičan na nasilnike. General Mladić je odradio svoju svečanu obavezu . Ostali su izdajice i teroristi.