VUČIĆ O ĐILASOVIM NAPADIMA: Uvek su im Srbi krivi, to je oprobani recept!

Novosti onlajn

07. 11. 2021. u 11:27

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na napade Dragana Đilasa u Americi na srpske predstavnike na Kosovu i Metohiji.

ВУЧИЋ О ЂИЛАСОВИМ НАПАДИМА: Увек су им Срби криви, то је опробани рецепт!

Foto: S. K.

- Borba za vlast je nešto što je prirodno, racionalno i demokratsko pitanje, ali borba za vlast mora da bude skopčana i sa moralnim principima. Ako se radi samo o interesu bogatih pojedinaca koje narod ne zanima, onda ćete teško dobiti podršku građana - rekao je Vučić.

On kaže da je ono što je Dragan Đilas rekao u Americi oprobani recept i da decenijama slušamo kako su svi Srbi na severu Kosova i Metohije kriminalci.

- Pa, gonili su Olivera Ivanovića i rekli da je on ratni zločinac. Držali su ga u pritvoru i u zatvoru. Gonili su Veselinovića, Radojičića... Sad su bukvalno svi Srbi na severu... To je politika u kom je nekome sve dozvoljeno i u kojoj je važno pronaći krivca, a krivci su uvek Srbi. To što neki srpski političari žele da učestvuju u tome da bi se nekome dodvorili, da bi dobili podršku spolja i vratili se na vlast da bi mogli ponovo da pljačkaju, ja nemam problem sa tim jer sam sigran da to ljudi vide - rekao je Vučić i dodao da neće napadati predstavnike srpskog naroda dok drugi napadaju na njihovu slobodu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?