TRAŽI SANKCIJE ZA GRAĐANE SRBIJE, JER GA NE ŽELE ZA GOSPODARA: Reakcije na izjave Dragana Đilasa i Marinike Tepić (FOTO)

Novosti online

06. 11. 2021. u 19:47

POVODOM posete Dragana Đilasa Sjedinjenim Državama i njegovih izjava, kao i objave Marinike Tepić o „urgentnom pismu kongresmena SAD predsedniku Bajdenu“, oglasili su se narodni poslanici i članovi SNS.

ТРАЖИ САНКЦИЈЕ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ, ЈЕР ГА НЕ ЖЕЛЕ ЗА ГОСПОДАРА: Реакције на изјаве Драгана Ђиласа и Маринике Тепић (ФОТО)

Marinika Tepić i Dragan Đilas / Foto Tanjug

Narodni poslanik Đorđe Todorović poručio je da „Mariniki jave da je "blokiranje imovine" braće Đilas i Multikom koalicije ozbiljan posao čak i za američku administraciju.

- To više niko ne može da pohvata. A za slobodu medija treba da se bori- kod svog gazde. Niko novinare tako uspešno ne izbacuje sa konferencija kao tajkun – napisao je Todorović.

I Dejan Kesar poslao je poruku Draganu Đilasu.

- Najpoznatiji Multikom zeton je u obavezi da jos jednom pljune po Srbiji i svemu srpskom. Malo je sto je srpski narod za nju genocidan nego sada iz sveg glasa poziva da se Srbiji uvedu sankcije. Bitno da lobiraju za svoju firmu i Đilasov kapital, a narodu - mogu i sankcije – dodao je Kesar.

Oglasila se i Nevena Đurić.

- Srbomrzac Đilas se švrćka po Americi, otuda pljuje sopstveni narod na KiM i - "ekskluzivno" objavljuje pisma kojim se napada Vučić? Čudo jedno. Kako se to sve "pogodilo"...

Onda se i to da u svojoj zemlji dobija samo prezir vrlo logično "pogodi" – poručila je Đurićeva.

Član GO SNS, član GrO SNS Kruševac i narodni poslanik u NSRS Zoran Tomić povodom zahteva za sankcijama je napisao:

- Đilas traži sankcije za građane Srbije jer ne žele Đilasa za gospodara? Potegao čak do Kongresa SAD da traži pomoć za rušenje vlasti u Srbiji, skupio silu od sedam sigurnih glasova? Niko da mu kaže da sedam kongresmena nemaju pravo glasa u Srbiji, a i Vučića nešto baš ne impresioniraju?

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati