JEVTIĆ PORUČIO: Đilas je bruka i sramota svakog Srbina sa Kosova i Metohije

Novosti online

05. 11. 2021. u 11:35

POTPREDSEDNIK Srpske liste Dalibor Jevtić reagovao je na izjave Dragana Đilasa o Srbima na KiM.

ЈЕВТИЋ ПОРУЧИО: Ђилас је брука и срамота сваког Србина са Косова и Метохије

Jevtić

- Izjava Dragana Đilasa u kojoj Srbe na Kosmetu naziva kriminalcima se ne razlikuje ni za slovo od stava Kurtija koji pod tim izgovorom šalje specijalce da pucaju na "kriminalce". Mržnja prema predsedniku Aleksandar Vučić i Srpska lista je Đilasova i Kurtijeva zajednička, usklađena i jedina "politika" - izjavio je Jevtić.

- U trenutku kada Srbi na Kosmetu svakodnevno trpe raznorazne pritiske i nepravde od strane Kurtija, Đilas je ovih dana u Vašingtonu kako bi Srbe na Kosmetu nazivao kriminalcima i na taj način pripremio zvaničnu posetu Kurtija Vašingtonu koji će uskoro na istom mestu da potvrdi te iste stavove. Dok albanski predstavnici glasno i javno govore da im je predsednik Aleksandar Vučić prepreka u ostvarivanju njihovih ciljeva i da "Vučić mora da padne sa vlasti", Dragan Đilas isto to ponavlja u Vašingtonu - dodaje Jevtić.

- Bez trunke stida Đilas je rekavši da su Srbi na Kosovu kriminalci i Srećka Sofronijevića, Ranka Bacića, malog Nikolu Perića i sve druge hrabre Srbe na Kosovu nazvao kriminalcima! Upravo zbog toga Srbi sa Kosmeta i severno i južno od Ibra imaju jednu poruku za Đilasa a to je da ga se svaki Srbin stidi! Dragan Đilas je bruka i sramota svakog Srbina sa Kosova i Metohije - zaključio je Jevtić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)