"13. OKTOBRA MI JE BILO NAJTEŽE" Premijerka otkrila - Kada je krenulo da se puca na ljude na Kosmetu, predsednik je to preuzeo na sebe

Novosti onlajn

02. 11. 2021. u 12:15

PREMIJERKA Ana Brnabić predstavila je danas rezultate u prvih godinu dana rada svog kabineta, a konferenciji u Palati "Srbija" prisustvovali su i ministri u Vladi Srbije.

13. ОКТОБРА МИ ЈЕ БИЛО НАЈТЕЖЕ Премијерка открила - Када је кренуло да се пуца на људе на Космету, председник је то преузео на себе

Foto AP

Nakon završenog obraćanja novinarima, koje je sadržalo četiri teme koje je premijerka izdvojila kao najbitnije u rezultatima rada Vlade za prvih godinu dana, Ana Brnabić je odgovarajući na pitanja novinara istakla i koji dan joj je u prvih godinu dana Vlade bio najteži. 

Foto: Z. Jovanović

- Najteži dan mi je bio 13. oktobar kada je krenulo da se puca na ljude na Kosovu i Metohiji. Kako pametno odreagovati, kako sačuvati mir i stabilnost, a kako postaviti neku crvenu liniju i dati do znanja da postoje neke granice koje se ne mogu zanemariti. Tu Vlada ima ogromnu podršku predsednika Republike Aleksandra Vučića koji je sve to preuzeo na sebe i možete da zamislite koliko je onda nama bilo lakše da se bavimo svim onim stvarima koje su važne za našu zemlju. Rekla bih samo da mi je najteži trenutak bio taj 13. oktobar - zaključila je premijerka. 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)