NEDIMOVIĆ ODGOVORIO BULATOVIĆU: Posle vaše vladavine narodu je ostao minus u džepovima

Novosti online

01. 11. 2021. u 15:37

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Nedimović odgovorio je na navode Dejana Bulatovića iz Stranke slobode i pravde.

НЕДИМОВИЋ ОДГОВОРИО БУЛАТОВИЋУ: После ваше владавине народу је остао минус у џеповима

Foto Tanjug

Nedimovićevo saopštenje prenosimo u celosti:

Dobro je da ste tako aktivni pred izbore da narod vidi koliko ne znate ništa, koliki ste demagozi i koliko jedno veliko ništa mogu da očekuju od vas. Doduše, mogu da očekuju i jedan veliki minus u džepovima isti onaj koji ste im ostavili posle vaše epske vladavine Srbijom i sudbinama svih nas.

Da li je realno da kada i deca u srednjoj školi znaju da su cene struje, gasa i drugih energenata skočile svuda u svetu, samim tim i kod nas, jer ne živimo na Marsu, već planeti Zemlji, a samim tim skočila i cena proizvodnje svakog proizvoda, vi se još pitate zašto je šećer ili ulje poskupelo. Čovek da prosto ne poveruje koliko je jedno veliko ništa u vašem poznavanju tržišta i poljoprivrede posebno! Možda zapravo i znate nešto, ali se pravite i pokušavate da lovite u mutnom, kako bi to neki rekli.

To je još gora opcija od toga da ne znate o čemu pričate i tome sam skloniji da poverujem, jer znam koliko ste pošteni bili kada ste imali šansu da podignete Srbiju, ali ste vi odabrali da podignete sebe, a građane Srbije zakucate za dno. Ne brinite ništa koliko je predsednik Vučić upućen u trenutno stanje. Poznaje ga toliko, koliko vi ni posle doživotnog stažiranja na Vol Stritu i Njujorškoj berzi ne biste naučili. Kad je reč o kukuruzu nemojte ništa da brinete, Srbija ga ima dovoljno, mi štedimo i čuvamo steknuto, mi ne rasipamo.

Država je svesna svih izazova koji pogađaju kako svet tako i nas, rekordni rast naše privrede od 7%, rekordne investicije koje privlačimo, kao i rekordni izvoz srpske poljoprivrede od 5 milijardi dolara su rezultati našeg rada. A vašeg?

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni