NASTAVAK BEZUMNE POLITIKE PRIŠTINE: Dvojica ruskih zvaničnika napustili Kosovo i Metohiju

Tanjug

24. 10. 2021. u 00:22

DVOJICA zvaničnika ruske Kancelarije za vezu u Prištini, koja su proglašena za "persone non grata", napustila su teritoriju Kosova i Metohije, javlja prištinski Ljajmi.

НАСТАВАК БЕЗУМНЕ ПОЛИТИКЕ ПРИШТИНЕ: Двојица руских званичника напустили Косово и Метохију

Foto Tanjug

Kako navodi, reč je o Denisu Vengerskom i Alekseju Krivošejevu koji je ministarstvo spoljnih poslova privremenih prištinskih institucija proglasilo nepoželjnim na osnovu, kako se tvrdi, informacija (tzv.) kosovske obaveštajne agencije da njihova aktivnost ugrožava bezbednost tzv. Kosova, prenosi Kosovo onlajn.

Krivošejeva su nepoželjnim proglasile i albanske vlasti, pošto je u januaru, prema njihovim, tvrdnjama, kontinuirano kršio mere protiv korona virusa, podseća Kosovo onlajn.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VUČIĆ GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: Predsednik u 18.30 časova na TV Pink o svim aktuelnim temama