ODREĐENI DATUM I MESTO SASTANKA VUČIĆA I PUTINA: Peskov otkrio detalje važnog susreta

Tanjug

22. 10. 2021. u 09:50

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da su datum i mesto sastanka predsednika Rusije i Srbije, Vladimira Putina i Aleksandra Vučića, već određeni, a da će ih Kremlj blagovremeno saopštiti, zajedno sa administracijom lidera Srbije.

ОДРЕЂЕНИ ДАТУМ И МЕСТО САСТАНКА ВУЧИЋА И ПУТИНА: Песков открио детаље важног сусрета

Foto: EPA

Peskov je na pitanje agencije RIA Novosti da li je poznat datum sastanka predsednika Srbije i Rusije odgovorio: "Da. I mesto je već poznato".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno da je 25. novembar preliminarni datum za susret sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Dvojica predsednika razgovaraće o problemima na Kosovu i Metohiji, o ceni gasa i o aktuelnoj gasnoj krizi u Evropi.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - SNS OBELEŽAVA 13. ROĐENDAN: Sadnja drveća kod Parka prijateljstva na Ušću

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!