NAJVEĆA GLUPOST U OVOJ DECENIJI: Srpska lista odgovorila Momčilu Trajkoviću - Da li biste bili kreativni na mestu Srećka Sofronijevića?

Novosti onlajn

19. 10. 2021. u 20:41

PREDSTAVNICI Srpske liste reagovali su na izjavu Momčila Trajkovića o nasilju na KiM.

НАЈВЕЋА ГЛУПОСТ У ОВОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Српска листа одговорила Момчилу Трајковићу - Да ли бисте били креативни на месту Срећка Софронијевића?

Foto Tanjug

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Pobeda srpskog naroda odnosno kandidata Srpske liste na nedovno održanim lokalnim izborima nije baš prijao onima koji su radili protiv interesa našeg naroda, kao što nije ni onima koji su bliski Prištini, poput Momčila Trajkovića koji na duge cevi i bojevu municiju albanskih specijalaca kojom se pucalo po golorukom narodu u Zvečanu i Kosovskoj Mitrovici kao odgovor predlaže da Srbi budu kreativniji u takvoj situaciji!? 

Poštujući javni prostor i naše građane ne možemo a da ne naglasimo da je ovo jedna od najvećih gluposti izrečenih bar u ovoj deceniji.

Takva izjava nije iznenađenje, jer Momčilo Trajković nikada nije delio sudbinu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, uvek se stavljajući iznad svih, kao najpametniji, bez pokrića za to samozvanje.

Srpska lista je više puta pozivala sve one, pa i gospodina Trajkovića, čiji je politički autoritet na ovim prostorima ravan nulo, da ne deli lekcija nama koji ovde živimo sa svojim porodicama, da bi njegove reči imale veću težinu da je kada je bio u prilici na delu pokazao kako se bori za srpski narod, i da svoju porodicu još odavno iselio sa Kosmeta.

Ipak, koristimo priliku da pitamo Trajkovića, kako bi on bio kreativan da je bio na mestu Srećka Sofronijevića koga je u njegovom dvorištu upucao specijalac Prištine, šta je to primereno ponašanje  gospodine Trajkoviću kada vam bojevi meci udaraju po prozorima iza kojih su deca i žene? Ne čekajući vaš odgovor, jer neće biti pametniji od gluposti koje ste izrekli pozivamo vas da ne delite lekcije jer je srpski narod na vaše priče odavno oguglao a vas kao političara odbacio, baš zbog vaše kreativnosti kojom ste svojevremeno sebe bogatili a Srbe siromašili.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Srećko Sofronijević - Srbin na koga su pucali u Kosovskoj Mitrovici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

JUBILEJ PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO“: NIS obeležava 15 godina podrške lokalnim zajednicama