RAKIĆ NAKON UBEDLJIVE POBEDE: Naš narod je pokazao da veruje Srpskoj listi i predsedniku Vučiću

D.Z.

17. 10. 2021. u 21:26

PREDSEDNIK Srpske liste Goran Rakić rekao je na večerašnjoj konferenciji Srpske liste povodom današnjih lokalnih izbora na Kosovu i Metohiji da je ta stranka ostvarila odličan rezultat na lokalnim izborima na KIM. On je istakao da je Srpska lista pobedila u svih deset srpskih opština na Kosmetu.

РАКИЋ НАКОН УБЕДЉИВЕ ПОБЕДЕ: Наш народ је показао да верује Српској листи и председнику Вучићу

Foto: D. Zečević

- Pokazali smo jedinstvo i slogu. Naš narod je poslušao je poziv naše stranke i predsednika Aleksandra Vučića i dao podršku da se nastavi borba za naš opastanak. Borimo se za ZSO. Ukoliko ne bude bilo ZSO, neće biti ni kosovskih institucija- rekao je Rakić.

On je dodao da su ovi izbori pokazali da svi oni koji su mislili da mogu protiv svog naroda i naše države u tome ne mogu računati na podršku građana.

 Ovo je pobeda Srećka Sofronijevića, Ivana Todosijevića, bake Rumene, Dragice Gašić, ovo je pobeda našeg naroda i predsednika Aleksandra Vučića - naglasio je Rakić koji je juče i jutros pozvao građane na severu Kosmeta d aizađu na izbore što masovnije kako bi pokazali slogu i zajedništvo i borili se za ostavrewe svojih interesa.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024