SNAŽNA PORUKA VUČIĆA IZ RAŠKE: "U borbi da zaštitimo našu decu na KiM mi ćemo da pobedimo!"

Novosti onlajn

13. 10. 2021. u 16:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa vojnim vrhom i Srbima sa Kosova i Metohije, u kasarni u Raškoj, a povodom upada specijalaca lažne države Kosovo na sever pokrajine i pucnjave po našem narodu.

СНАЖНА ПОРУКА ВУЧИЋА ИЗ РАШКЕ: У борби да заштитимо нашу децу на КиМ ми ћемо да победимо!

Foto: Printscreen/Pink TV

Na kraju svog obraćanja predsednik je ponovo zamolio NATO da radi svoj posao, a Albance da ne pokušavaju opet da dovode Srbe u red. 

- Čuvaćemo mir, poštovaćemo sve sporazume. Nisam poput nekih drugih i nije ova Srbija poput one nekadašnje Srbije. Molimo ih, molim NATO da radi svoj posao, molimo Albance da ne pokušavaju nasiljem da Srbe uvode u red, iako imaju podršku za to. Ako to opet budu pokušali, iako znam da će posle ove rečenice ceo svet tražiti moju glavu, moj odgovor će vam biti kristalno jasan - u toj borbi u kojoj moramo da štitimo živote naše dece na Kosovu i Metohiji, i njihov opstanak, ja vam danas kažem, ne samo da ćemo da zaštitimo decu, već ćemo u toj borbi i da pobedimo! - rekao je Vučić i dobio ovacije naroda sa Kosova i Metohije.

BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK: Pogledajte kako izgleda trenutna situacija na KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)