MOŽE POLIGRAF, BIRAJTE PITANJA! Vučić povodom slučaja "Jovanjica" podsetio da je o njegovom bratu objavljeno 6.357 laži

V. N.

12. 10. 2021. u 21:42

SPREMAN sam da idem na poligraf u prisustvu vaših novinara koji bi odredili pitanja o "Jovanjici" i Belivuku i odabrali poligrafistu kojeg god oni hoće.

МОЖЕ ПОЛИГРАФ, БИРАЈТЕ ПИТАЊА! Вучић поводом случаја Јовањица подсетио да је о његовом брату објављено 6.357 лажи

Foto N. Skenderija

Ovako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u utorak odgovorio na pitanje novinara TV N1 otkud to, kako je rekao, da se, kada je reč o "Jovanjici", baš sad pojavila sumnja da su bila dogovorena pitanja za poligraf, kao i da se priča da je glavni poligrafista brat šefa njegovog kabineta Ivice Kojića? Takođe, postavljeno je i pitanje kako to da neko ko ima 1,6 tona marihuane, nije učinio veliko krivično delo?

- Vi odredite pitanja koja će mi biti postavljena i na svako ću da odgovorim. Kada je reč o Jovanjici, na nadležnim organima je da završe svoj posao. Nisam rekao da to nije krivično delo, ali nije u rangu onih koji su ubijali ljude, klali i pravili ćevape. I odakle vama priča da je moj brat na bilo koji način u tome učestvovao, to ste ponavljali dve godine i to 6.357 puta ste lagali i obmanjivali javnost i nikada niste rekli izvinite, a sada imate i sudsku presudu da ste obmanjivali javnost. Kao i što ste optuživali mog brata da nije pokazao ličnu kartu i da je svojim leđima i bubrezima napao pendrek - kazao je Vučić.

On je rekao i da Nebojša Stefanović, kao ministar odbrane dobro radi svoj posao, a da je sve ostalo što je imao da mu kaže o drugim stvarima, učinio još pre godinu dana:

- Ne brinite o Stefanoviću, stranačke stvari rešavamo unutar SNS, a ono što je pitanje države rešavaju nadležni organi.

AUTOMOBILI SAMO ZA ŠTIĆENE

Vučić se osvrnuo i na to što su brojni funkcioneri SNS na sednicu Predsedništva stranke došli službenim automobilima:

- Ne slažem se s tim. Oni će naravno reći da je normalno da se po Beogradu koriste službeni automobili za takve stvari kao što su uvek bili korišćeni. To, ipak, ne sme da bude slučaj. Te automobile mogu da koriste samo štićene ličnosti, kojih je dvoje-troje.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)