GRADONAČELNIK SUBOTICE O POZADINI NAPADA: Muškarac upao u Gradsku kuću i vređao Bakića, evo šta je razlog

J. L.

07. 10. 2021. u 21:43

ZBOG pretnji upućenih gradonačelniku Stevanu Bakiću juče je priveden T.B. (60), protiv koga će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici biti podneta krivična prijava za izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

ГРАДОНАЧЕЛНИК СУБОТИЦЕ О ПОЗАДИНИ НАПАДА: Мушкарац упао у Градску кућу и вређао Бакића, ево шта је разлог

Foto J. L.

Po rečima gradonačelnika Bakića reč je o individualnom incidentu a čovek je već bio na prijemu građana i izneo svoj problem.

- U pitanju su porodični problemi oko podele imovine i tu već postoje sudske odluke. Ja kao gradonačelnik nemam pravo da se mešam u odluke suda, to nije u mojoj nadležnosti - kaže Bakić.

- Ne želim da u javnost iznosim njegove privatne probleme, za koje mu je juče očigledno gradonačelnik bio kriv. Službe će da kažu koje su težine njegove pretnje, da se vidi kakvo je njegovo mentalno stanje. Sve je na nadležnim službama. U svakom slučaju, to ne sme nijednom građaninu da se dešava, treba svi da se trudimo da takvih pojava bude što manje.

Podsetimo, čovek je juče hteo da uđe kod gradonačelnika, ali kako mu to nije dozvoljeno napravio je incident na portirnici Gradska kuće. Revoltiran, nije birao reči da uvredi prvog čoveka grada.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!