VUČIĆ O PRIDRUŽENJU EU: "Mislim da neki lideri to neće da prihvate"

Novosti online

05. 10. 2021. u 21:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je večeras, u svom obraćanju iz Slovenije rekao da bi bilo jako pogrešno da Srbija podlegne pritiscima i ne izgradi ruski gasovod.

ВУЧИЋ О ПРИДРУЖЕЊУ ЕУ: Мислим да неки лидери то неће да прихвате

Foto: Printskrin

Vučić je rekao da je slovenačka delegacija, a što je podržao i Sebastijan Kurc, i pored protivljenja tri zemlje koje su protiv proširenja, predložila da do 2030. godine sve zemlje Balkana budu deo EU.

- Mislim da to evropski lideri neće biti spremni da prihvate - rekao je Vučić.

Takođe, Vučić je istakao da je važno da Srbija bude na evropskom putu, ali je istako da je važno sarađivati i sa Rusijom i Kinom i objasnio koliko bi pogrešna odluka bila da je Srbija podlegla pritiscima da ne izgradi ruski gasovod.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)