NEVENA ĐURIĆ OŠTRO: Marinika Tepić je patološki lažov koji mlati praznu slamu

Novosti online

29. 09. 2021. u 21:06

NARODNA poslanica SNS Nevena Đurić odgovorila je danas na navode Marinike Tepić na konferenciji za štampu.

НЕВЕНА ЂУРИЋ ОШТРО: Мариника Тепић је патолошки лажов који млати празну сламу

Foto: SNS

Saopštenje koje je napisala Nevena Đurić prenosimo u celosti:

Marinika Tepić, najplaćeniji kadar Dragana Đilasa, kreatorka najglupljih i najodvratnijih laži na račun Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića, očajnički želi da se neko zainteresuje da njeno beslovesno lupetanje. Međutim, ne voli narod naročito da sluša patološkog lažova koji mlati praznu slamu, zarad para opljačkanih prethodno od tog istog naroda.

Zato Marinike lupetaju još žešće, prete već otvoreno progonom naroda, samo kad im "dođe dan". Silno žele žuti banditi da dođe "taj dan", njihov dan, da po kratkom postupku sude svojim protivnicima, a nakon kog bi još više pljuvali sopstvenu državu, napadali sopstveni narod za račun svakog ko to hoće da plati, psovali sve i svakoga, vređali, ponižavali u svojoj poznatoj bahatosti, a pre svega ponovo masno profitirali od tuđih para, što im je oduvek i glavni cilj. Pa, ništa od toga, tako kaže narod.

Za šta to Marinike "žele da se bore"? Za veću platu kod svog trenutnog gazde, dok ne pređu kod novog? Za neki noviji model poršea? To je sigurno. Za šta im to "postoji nada"? Da će se dokopati neke kožne fotelje, podeliti svojim narkodilerima obećane policijske značke, doći glave svakom ko nosi prezime Vučić, poslati još koji milion na račun u inostranstvu? Svakako da se te Marinike ne boje za svoju egzistenciju. Nafatirao se gazda Đilas dovoljno da takve plaća za buncanja i priviđanja, laži i pretnje, kao užu specijalnost.

Đilasovci, lopovi i mafijaši, sami su sebi ugasili svetla i zatvorili sva vrata kod građana, ovakvom bahatom politikom oličenom u najbednijim napadima i vređanjima. Taj narod zna da su se, dok su bili na vlasti, ponašali suprotno svemu o čemu lažu danas.

Nikada im to narod neće zaboraviti. Kao što narod neće moći ni da prevare, ni da svojim pretnjama zastraše, takve štetočine Srbiju i Aleksandra Vučića - nikada neće moći da pobede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)