PETAR PETKOVIĆ O NAPADIMA NA SRPSKU LISTU: Junaci sa Tvitera, ko ste vi da delite moralne lekcije onima kojima je svaki dan glava u torbi?

D.Z.

22. 09. 2021. u 18:43

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković osudio je napade "Đilasovih portala i njegovih žutih satelita" na predstavnike Srpske liste i zapitao ih gde su oni kada treba da se brani srpski narod na Kosmetu.

ПЕТАР ПЕТКОВИЋ О НАПАДИМА НА СРПСКУ ЛИСТУ: Јунаци са Твитера, ко сте ви да делите моралне лекције онима којима је сваки дан глава у торби?

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

- Bruka i sramota Đilasovih portala i njegovih žutih satelita koji su se iz kruga dvojke drznuli da napadnu predstavnike Srpske liste koji danonoćno na barikadama dele sudbinu sa našim narodom na Kosovu i Metohiji. Gde ste vi ''heroji'' kad treba da se brani naš narod u pokrajini?! - upitao je Petković na Tviteru.

On je uz taj tvit postavio objave sa Tvitera predsednika DS Zorana Lutovca i sajta Direktno, kao i izjavu lidera Pokreta ljubav, vera, nada Nemanje Šarovića.

- Ko ste vi Đilasovci da iz toplih stanova delite moralne lekcije onima kojima je svaki dan glava u torbi? Nikad nećete znati šta znači odbrana života! Junaci s Tvitera, samo vi radite svoj posao za koji dobijate sve pohvale Prištine. Naša Srpska lista je uz svoj srpski narod - naveo je Petković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

GLOBALNI FORUM O ETICI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE: Ka razumevanju i upravljanju novim izazovima