VUČIĆ JE ZASLUŽIO USTAŠKU MRŽNJU: Ministar Vulin odgovorio hrvatskim medijima

Novosti onlajn

18. 09. 2021. u 11:15

NEMA nijednog medija u Hrvatskoj koji u proteklih nekoliko dana nije najveći deo svog prostora posvetio Aleksandru Vučiću.

ВУЧИЋ ЈЕ ЗАСЛУЖИО УСТАШКУ МРЖЊУ: Министар Вулин одговорио хрватским медијима

Foto: Z. Jovanović

O Vučiću se u Hrvatskoj piše više nego o papi i Stepincu zajedno, a Milanović i Plenković deluju kao  vanparlamentarna opozicija u odnosu na Vučića. Hrvatska politika prema Srbiji i Srbima je mešavina kompleksa, straha i loših namera i zato je Vučić predmet neskrivene mržnje, a Srbi u Hrvatskoj taoci.

Koliko god da greši i u odnosu prema Srbiji i u ekonomiji i u opremanju vojske, Hrvatska politika je nepogrešiva kada treba prepoznati ko radi dobro za Srbiju i ko je odbrana Srba.

Ustaška hajka nepogrešivo vodi do onog ko čini dobro za Srbe, Vučić može da bude ponosan na napade kojima je izložen i on i svaki Srbin znaju da je ustašku mržnju zaslužio - odgovorio je srpski ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin hrvatskoj javnosti, hrvatskim zvaničnicima i medijima čijim je lažima i uvredama danima izložen predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024