NEVENA ĐURIĆ: Ne vodi se politika za sebe, za svoju mržnju i svoj džep, već za narod - to Marinika i Đilas ne znaju!

Novosti onlajn

11. 09. 2021. u 14:30

OGOLJENA propaganda kojom se služi preletačica Marinka Tepić, ali i dugi uposlenici Dragana Đilasa, ne "pije vodu" kod građana Republike Srbije - izjavila je Nevena Đurić, narodna poslanica.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Не води се политика за себе, за своју мржњу и свој џеп, већ за народ - то Мариника и Ђилас не знају!

Foto: SNS

Varaju se ako misle da je naš narod snašla kolektivna amnezija i da ljudi nasedaju na svakodnevne doze laži koje bi Srbiji da ubrizgaju ovakve štetočine. Kruševljani se ponose promenom koju nam je donela politika predsednika Aleksandra Vučića - dodala je ona.

Ponose se što smo od Kruševca napravili potpuno novi grad. Ponose se Bratislavom Gašićem, i činjenicom da se on svim srcem i dušom uvek borio za svoj grad, a znaju da je politika radnice Multikoma koja za novac naglas halucinira i o kokoškama dilerima - obična šarena laža za naivne. O tome svedoči podrška koju imaju, ili, preciznije rečeno nemaju, njene gazde tajkuni.

Svoj politički program profesionalna preletačica Tepić temelji na potcenjivanju i nipodaštavanju sopstvene države, na napadima na sopstveni narod koji je čak lažno optužila i za genocid u Srebrenici. NJen gazda je taj čija se politika zasniva na orkestiranoj hajci na decu predsednika Aleksandra Vučića, koju banditi iz bivšeg režima konstantno kinje i satanizuju. Muvatori okupljeni oko gazda Đilasa opravdaju nasilje kada im je to u interesu, pozivaju na nasilje i nasiljem prete otvoreno. Trude se da mržnji svog gazde i vlasnika podilaze, da mu se i tako dodvore jer im verovatno od toga zavisi novčana naknada. I još misle da je to neka politika.

Ne vodi se politika samo za sebe, svoju mržnju i svoj džep, već se vodi za narod. A baš to ne znaju, jer ih za narod nikad nije bilo briga. Dovoljno je da pogledate Mariniku Tepić i Dragana Đilasa da sve na tu temu bude jasno. E, taj narod im je prišio epitet lopova.

Nije im za to kriv ni Aleksandar Vučić, ni Bratislav Gašić, niti neko od članova Srpske napredne stranke. Sami su sebe tako odredili, praveći samo štetu za Srbiju i srpski narod, ali "redeći" neumorno za lično bogaćenje. Narod je Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci pružio snažnu podršku za dosadašnje izvanredne uspehe.

Zato je cilj svih nas da radimo još više i napornije, da Srbiju dalje gradimo i od nje pravimo što još lepše mesto za život. O tome ne znaju, niti bi mogle da znaju, baš ništa preletačice od zanata koje pričaju gluposti za račun onog ko im u datom trenutku više plati. Marinike koje niti razumeju Srbiju, niti mare za srpski narod, niti su sposobne za bilo kakav pošten posao - izjavila je Nevena Đurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)