PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagram nalogu "avucic" video-snimak sa najznačajnijim momentima od kada je postao predsednik Srbije, uz poruku da se svaki dan borio za Srbiju, a da je na narodu da proceni rezultate.

Dejan Jankovic

10.09.2021. 15:02

Za mene i moju porodicu Vi ste Veliki Reformator Gospodine Predsednice Republike Srbije! Svaka cast Vama i Vasoj politici, imate je u malom prstu! Naravno da ziv covek gresi, to je normalno, ali najbitnija stvar je da ste Srbiju izveli i postavili na pravi put, tako da buduci politicari koji budu vodili nasu zemlju, moraju da budu bolji, jer Narod ce to videti i prepoznati. Ziveli Vi meni, Srbija i zivot na prvom mestu, sve ostalo je prolazno! Dejan Jankovic

Ivana

10.09.2021. 20:54

Hvala našem predsedniku Vučiću an svemu što činite za našu državu i njene građane. Niko više nije radio za našu državu koliko Vučić. Srbija se cela razvija i gradi.

Zoran Savic

10.09.2021. 21:05

Vučić se neumorno bori za napredak Srbije i srpskog naroda,ne odustaje od toga da Srbiju dovede u red. Od srca pomaže našim građanima,to se iz aviona vidi kroz njegova dela. Moja poruka njemu je da samo tako nastavi,jer Bog gleda i nagradiće ga dobrim.

ljubica

11.09.2021. 00:14

tako je vucicu..sve se postiye teskim radom..neko vise neko manje yavisi od sposonosti... yavisi od svih drugih prilika i sopstvenog ydravlja...yelim ti dobro ydravlje da budes i dalje na celu srbije s tim da se vise tj.60 posto srbija posveti poljoprivredi jer imati dosta hrane ynaci imati i dosta dece a dosta dece je i veci narod i jaca dryave i ne biju rakete i komete vec boj bije srce u junaka...a ti imas srce u junaka.yiveo. ..