VUČIĆ OBJAVIO SNIMAK: Trudio sam se i borio, a na narodu je da proceni rezultate!

Novosti online

10. 09. 2021. u 11:49

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagram nalogu "avucic" video-snimak sa najznačajnijim momentima od kada je postao predsednik Srbije, uz poruku da se svaki dan borio za Srbiju, a da je na narodu da proceni rezultate.

ВУЧИЋ ОБЈАВИО СНИМАК: Трудио сам се и борио, а на народу је да процени резултате!

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Nekada sam prebrzo reagovao, nekada sam reagovao srcem, napravio sam bezbroj grešaka, nema sumnje. Ali ono što je suština je da sam se borio zaista sve ovo vreme, svih ovih pet godina sam se svaki dan borio za našu zemlju, radio teško i naporno, a to nije tako lak posao kao što nekima izgleda. Morate da radite i da svakoga dana doprinosite Srbiji, da se radujete novim fabrikama i investicijama, i novoj fabrici vakcina koju pokrećemo uskoro i svemu drugom, jer će nam sve to biti potrebno u narednom periodu.

- I da ne pitate koliko vremena je potrebno da se spremite za susret sa Angelom Merkel, sa Vladimirom Putinom, sa Si Đinpingom. Sretao sam se sa njima mnogo više nego bilo ko u istoriji Srbije. Trudio sam se i borio, a na narodu je da proceni na kraju rezultate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

BONUS VIDEO - Srpska fabrika vakcina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (27)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba