VUČIĆ O ODLASKU NA CETINJE: Sve razmatram svakodnevno - doneću odluku koja je u skladu sa interesima Srbije i SPC

Novosti onlajn

31. 08. 2021. u 21:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju građanima iz Slovenije osvrnuo se na ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju.

ВУЧИЋ О ОДЛАСКУ НА ЦЕТИЊЕ: Све разматрам свакодневно - донећу одлуку која је у складу са интересима Србије и СПЦ

Foto: Printskrin/Pink

- Interesantno je kako svaki dan čitam razne informacije o tome da li ću ići ili neću ići u Cetinje na ustoličenje iako ja o tome ništa nisam rekao. Đilasovi privatni mediji o tome pišu bez ikakvih izvora i osnova. Ja znam te DOS-ovce koji su otišli u Crnu Goru da varaju građane Crne Gore kao i građane Srbije što su varali. Ja razmatram sve svakodnevno, i doneću odluku o tome da li ću ići na Cetinje ako je to u skladu sa interesima Srbije i SPC - rekao je Vučić.

Odgovarajući na najavu Nenada Čanka da će ići na Cetinje, Vučić je rekao da mu je drago što se raduju i što će moći da zajedno pevaju "Čavoglave".

- To je ona pesma o proterivanju Srba - podsetio je Vučić i rekao da mu nije jasno da neko želi da ide da učestvuje u linčovanju sveštenika SPC.

- Đukanović se predstavlja kao branitelj crnogorskih interesa od velikosrpske politike, ali kao državnik to ne razumem. Na svaki način pokušava se da se ne napravi popis, oni žele da Srba bude još manje nego na prošlim izborima - dodao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)