MILENKO JOVANOV: Đilas i njegovi mediji su u stanju da opravdaju svako nasilje i svako zlo

Novosti online

24. 08. 2021. u 10:49

SAMO potpuno amoralne ništarije, otrovane bezgraničnom mržnjom, mogu da se odnose prema nasilju kao prihvatljivom, ili kao neprihvatljivom, u zavisnosti od toga ko je nasilnik, a ko žrtva – kaže Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

МИЛЕНКО ЈОВАНОВ: Ђилас и његови медији су у стању да оправдају свако насиље и свако зло

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

- Jasno je da su Đilas, njegovi mediji, njegovi botovi i njegove stranke u stanju da opravdaju bukvalno sve, svako nasilje i svako zlo koje bi se desilo onome koga percipiraju, čak ne kao protivnika, već kao nekoga ko ne učestvuje sa njima u histeričnom, horskom, pljuvanju svega i svakoga ko nije sa njima. Najzad, sve to govori da Đilas i njegov kružok nemaju nikakve principe, nikakve ideje, nikakvu politiku. Oni čak ni prema nasilju nisu u stanju da se odrede, ne kao političari, već kao civilizovani ljudi – izjavio je Jovanov.

- Oni su istovremeno u stanju da arlauču kada ih neko popreko pogleda, da cvile i sline kada im se kaže nešto što im se ne sviđa i da istovremeno pravdaju svako nasilje, ako je usmereno protiv nekoga ko ne pripada njihovom krugu i sladostrasno se cerekaju kada se njihovim političkim protivnicima preti da će plutati Savom i Dunavom, da će biti jureni po ulicama, vešani na bandere, trpani u logore i slično – dodaje Jovanov.

- Njihovo suludo stanovište da je dozvoljeno i poželjno tući svakoga ko nije sa njima neće biti prihvaćeno u srpskom društvu. Država će od nasilja zaštititi svakog građanina, bez obzira na njegovo političko ili bilo koje drugo opredeljenje. Jer zato i jeste država, a ne kružok pomahnitalog, isfrustriranog i pobesnelog tajkuna, koji bi i preko mrtvih gazio ne bi li se nekako opet dočepao državnog budžeta i narodnih para – zaključuje Jovanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (4)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)