MINISTAR finansija Siniša Mali je reagujući na nove tvrdnje predsednika odbora za finansije Stranke slobode i pravde (SSP) Dušana Nikezića o projektu Beograd na vodi rekao da je u pravu kada kaže da je zemljište poklonjeno i ističe da je poklonjeno svim Beograđanima i građanima Srbije.

Komentari (2)

Leštanac

22.08.2021. 14:14

Tridesetak godina sam svaki dan prolazio ovim delom Beograda. To je bilo ruglo. Nisi mogao da prošetaš, jer su tu bile remontne radionice nekih firmi koje su remontovali plovne objekte. Bacan je otpad i druge neprikladne stvari. Ovi što tobož štite Beograd, poput onih "Ne davimo Beograd" nikada nisu silazili na obalu Save izmedju "Starog mosta" i "Gazele" Bednici!!!! A sada lep predeo, da se ponosno prošetamo sa svojim gostima duž obale.

Zare

22.08.2021. 14:52

Neverovatno je da niko iz opozicije nikada i ništa nije pohvalio što je ova vlast napravila, a za razliku od njih kpoji su upropastili zemlju. Naprotiv oni sve kritikuju. Šta god se zradi, napravi sve naidje na nevidjenu kritiku opozicije. To je izraz nemoći i slabosti jer su svesni da na vlast nikada neće doći.