MARINIKA HVALILA VLAST I VUČIĆA: Ovako je govorila dok je bila u Skupštini (VIDEO)

Novosti online

20. 08. 2021. u 09:36

DOK u opoziciji traje borba za to ko će se predstaviti kao najveći protivnik aktuelnog režima, retko ko pamti nastupe koje je Marinika Tepić imala dok je bila u LSV-u Nenada Čanka.

МАРИНИКА ХВАЛИЛА ВЛАСТ И ВУЧИЋА: Овако је говорила док је била у Скупштини (ВИДЕО)

Foto D. Milovanović

Marinika Tepić, sada potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, 2016. godine u Skupštini Republike Srbije hvalila je evropski put Vlade Srbije, a čiji je predsednik tada bio Aleksandar Vučić.

Ona je tada bila i predsednik Odbora za evropske integracije. 

- Drago mi je da je velika i dominantna većina pripadnika, kako opozicije, tako i pozicije, neupitno opredeljenja za aktivnosti i promene koje su vezane za evrointegracijski proces Republike Srbije i da u tom smislu i na nivou našeg Odbora za evropske integracije imamo zaista jednu snažnu i volju i raspoloženje, a nadam se u saradnji sa strukom i znanje da spremno uđemo u dalji proces - rekla je Marinika Tepić u Skupštini Srbije 2016. godine.

Ona je rekla da bi zatvaranje poglavlja pregovora sa EU 25 i 26 bilo izuzetno značajno i da bi to dalo dodatni legitimitet čitavoj politici pridruživanja EU Vlade Srbije.

 

Marinika Tepić je tada pohvalila to što je tadašnja Vlada Srbije izabrana sa prvom tačkom prioriteta - pridruživanje EU, kao i ekspoze tadašnjeg mandatara Aleksandra Vučića na tu temu.

Podsećamo, u tom skupštinskom sazivu Marinika Tepić je napustila stranku LSV, ali nije vratila mandat stranci, već je prešla u Novu stranku Zorana Živkovića i zadržala mandat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili