BRNABIĆ DANAS U LESKOVCU: Samo napornim radom i beskompromisnim zalaganjem možemo sačuvati Srbiju!

Novosti online

03. 08. 2021. u 10:54

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić je dvodnevnoj poseti Jablaničkom okrugu, a danas će boraviti u Leskovcu, Vlasotincu i Crnoj Travi.

БРНАБИЋ ДАНАС У ЛЕСКОВЦУ: Само напорним радом и бескомпромисним залагањем можемо сачувати Србију!

Foto: Tanjug

Nakon što je u svojstvu predsednice Vlade u ponedeljak posetila Sijarinsku banju, Lebane i Bojnik, dolazak u Leskovac juče posle podne iskoristila je da kao članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) poseti Gradski odbor SNS u Leskovcu.

Anu Brnabić je dočekao član Predsedništva i predsednik Gradskog odbora Leskovac Goran Cvetanović i mnoštvo okupljenih članova i simpatizera SNS u Leskovcu.

Ana Brnabić je sa članovima razgovarala o aktuelnoj situaciji u zemlji, problemima sa kojima se građani Leskovca i čitavog Jablaničkog okruga suočavaju, ali i o napretku koji je, kako je navela, lokalna samouprava definitivno ostvarila, navodi se na sajtu leskovačkog SNS.

- Samo napornim radom i beskompromisnim zalaganjem možemo sačuvati Srbiju na putu napretka i preporoda, na kome se nalazi od 2014. godine kada je predsednik Vlade postao Aleksandar Vučić - poručila je Ana Brnabić u stranačkim prostorijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)