VUČEVIĆ SUTRA PODNOSI KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV VUČIĆA: Da građani vide sve pipke mafijaške hobotnice

Tanjug

02. 08. 2021. u 15:13

POVODOM tvrdnji mafijaškog klana Veljka Belivuka i pojedinih političara i medija u zemlji i inostranstvu, potpredsednik Glavnog odbora SNS Miloš Vučević podneće sutra krivičnu prijavu protiv predsednika Aleksandra Vučića, saopšteno je danas iz SNS-a.

ВУЧЕВИЋ СУТРА ПОДНОСИ КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Да грађани виде све пипке мафијашке хоботнице

Foto: Grad Novi Sad

Kako je navedeno, krivičnu prijavu podneće Republičkom javnom tužilaštvu sutra, 3. avgusta, u 10 časova, kako bi građani i u sudskom postupku videli sve dokaze, ko govori neistinu, zašto to čini, sve "pipke" te mafijaške hobotnice, spregu tog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći.

Ističe se da će nakon toga celokupnoj javnosti biti nedvosmisleno jasno zašto im je svima sve vreme zajednička meta predsednik Vučić.

Predsednik Vučić izjavio je juče da on i Aleksandar Vulin imaju nameru da podnesu prijavu samih sebe kako bi na taj način odgovorili na sve laži pripadnika mafijaškog klana, al, kako je rekao i tajkunskih političara.

- Naćićemo nekog od naših kolega to da uradi, kako bi izneli sve što su rekla ta lica, ali i tajkunski političari - objasnio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)