LAŽNA DRŽAVA SE NAORUŽAVA: Za kupovinu dronova izdvojeni novi milioni evra

Novosti online

15. 07. 2021. u 09:23

LAŽNA države Kosovo, opredelila se 4,5 miliona evra za kupovinu dronova.

ЛАЖНА ДРЖАВА СЕ НАОРУЖАВА: За куповину дронова издвојени нови милиони евра

Foto: Jutjub/RED EAGLE007

"Ministar finansija, rada i transfera" lažne države Kosovo, Hekuran Murati rekao je da su ova sredstva izdvojena iz Programa ekonomskog oporavka.

- Iznos od 4,5 miliona evra, dodeljena sredstva koja se izdvajaju iz Programa ekonomskog oporavka, kategorije izdataka, subvencija i transfera, preneće se "Ministarstvu odbrane" u kategoriji kapitalnih izdataka u potprogramu (tzv.) kosovskih snaga bezbednosti u projektu naoružani sistemi na zahtev "Ministarstva odbrane"- precizirao je Murati.
Osim nabavke dronova, tzv. Kosovo je, kako su prethodne nedelje izvestili mediji, potpisalo ugovor sa Turskom o kupovini 14 oklopnih vozila.
Ranije su, kako prenosi portal KoSSev, iz američke ambasade u Prištini saopštili su, da je američka vojna komanda u Evropi donirala tzv. kosovskim bezbednosnim snagama modernu opremu vrednu 190.000 dolara.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!