RAMUŠ HARADINAJ OVO NIJE OČEKIVAO: Zločinac ima novi problem

Novosti online

05. 07. 2021. u 18:40

POSLANIK Alijanse za budućnost Kosova Aljbena Rešitaj izjavila je da će napustiti stranku ukoliko kolege nastave da je ignorišu na stranačkim sastancima, prenosi Gazeta ekspres.

РАМУШ ХАРАДИНАЈ ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Злочинац има нови проблем

Foto AP

Dodala je da je od tog čina deli samo mišljenje lidera ABK Ramuša Haradinaja, koje očekuje.

- Ignorišu me, ignorišu reforme unutar stranke. Neophodno je drugačije mišljenje, interno. I dalje verujem da su i ABK bile potrebne političke reforme. Ja sam deo reforme, zavisi kako oni to vide. Očekujem mišljenje lidera Ramuša Haradinaja - rekla je Rešitaj.

Istakla je da ukoliko ABK ne prepoznaje da su joj potrebne reforme, da mora da razmišlja o svojoj političkoj budućnosti.

Govoreći o lokalnim izborima, rekla je da je spremna da se kandiduje za gradonačelnika neke opštine, ali ne u trenutnim političkim okolnostima.

- Mogu da se kandidujem, ali ne tako što ću iskoristiti političke pogodbe - rekla je Rešitaj za Front onlajn.

Aljbena Rešitaj je jedini poslanik ABK, koja je prisusvovala i glasala za izbor Vjose Osmani za tzv. predsednika lažne države Kosovo.

Tada je izjavila da njena odluka nema veze sa strankom, već da je želela da o sudbini Kosova i Metohije ne odlučuje Srpska lista i da je to doprinelo njenoj odluci da prisustvuje sednici. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!