VULIN KAMBERIJU: Aleksandar Vučić tzv. Kosovo neće priznati nikada

Novosti online

02. 07. 2021. u 12:24

DA je Šaip Kamberi Srbin koji živi na prostoru pod kontrolom vlasti u Prištini, bio bi ili u zatvoru ili bi ga proterali, a sigurno bi morao da plaća struju - kazao je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

ВУЛИН КАМБЕРИЈУ: Александар Вучић тзв. Косово неће признати никада

Foto Tanjug

- Pošto ima sreću da živi u centralnoj Srbiji, može da govori šta hoće, pa i da ne plaća struju, bez posledica, makar to bile najveće gadosti i pljuvanje po Srbiji, čiju platu sa velikim zadovoljstvom prima - dodaje Vulin.


- Kamberi se nudio da bude ministar u Vladi Srbije, a kada je odbijen odlučio je na sastanku u Tirani da Srbi u vlasti u  Bujanovcu ne treba da postoje. Aleksandar Vučić je hrabar čovek i Srbima ume i sme da kaže i ono što im se ne dopada, ali je isto tako i više nego hrabar da najvećim svetskim silama, pa i Šiptarima iz Prištine kaže da takozvano Kosovo neće priznati nikada. Razumem ljutnju i strah Šaipa Kamberija, ali i da mu ponovim, Aleksandar Vučić  takozvano Kosovo neće priznati nikada - rekao je ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024