SRPSKA LISTA OSUDILA NAPAD NA DEČAKA KOD VUČITRNA: Nastavlja se maltretiranje i ugnjetavanje na KiM

D.Zečević

01. 07. 2021. u 22:32

SRPSKA lista najoštrije osuđuje napad na srpskog dečaka Nikolu Perića u Gojbulji nadomak Vučitrna i zahteva od odgovornih da napokon bar u jednom slučaju pronađu i kazne odgovorne za napad na Srbe.

СРПСКА ЛИСТА ОСУДИЛА НАПАД НА ДЕЧАКА КОД ВУЧИТРНА: Наставља се малтретирање и угњетавање на КиМ

Arhiva Novosti

Srpska lista osuđuje najoštrije napad na srpskog dečaka u Gojbulji nadomak VučitrnaIz ove liste opominju da se nastavlja  plansko maltretiranje, prebijanje i ugnjetavanje Srba na Kosovu i Metohiji u prisustvu KFOR, UNMIK, EULEKSA i sijaset drugih organizacija i institucija koje su još jednom pokazale nesposobnost da Srbima obezbede mir i sigurnost na tlu Evrope u 21. veku.

-Večeras je žrtva 13-ogodišnji dečak Nikola Perić, kome su albanski mladići uz batine, pocepali odeću i otkinuli krstić koji je nosio oko vrata a da se niko od međunarodnih predstavnika nije oko toga preterano uzbudio.

U selu Gojbulja, kraj Vučitrna još jedna porodica večeras čeka lekarske izveštaje zbog prebijanja nedužnog deteta, dok međunarodni predstavnici ignorišu patnje srpskog naroda-ističe se u saošštenju Srpske liste i dodaje da svakog dana po neko od  naših sunarodnika strada zbog svog imena, prezimena i vere.Zbog toga iz ove liste pitaju : da li je to mir i budućnost koju nam nude kosovske institucije i međunarodna zajednica koja zdušno  govori o vladavini prava i evropskim vrednostima?!!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)