ELENINA STAZA: Branko Ružić čestitao ćerki malu maturu

S. S. R.

02. 07. 2021. u 14:44

MINISTAR prosvete i potpredsednik Vlade Branko Ružić poželeo je srećan završetak školovanja mnogim školarcima, ali, među njima i jednoj učenici, njemu posebno dragoj.

ЕЛЕНИНА СТАЗА: Бранко Ружић честитао ћерки малу матуру

Privatna arhiva

Ministrova ćerka Elena završila je osnovnu školu i krenula u novo poglavlje.

- Elena, ljubavi tatina, nemoj ići stazom kojom je neko pre već išao. Prođi tamo gde nema staze i ostavi trag! Sledi svoje želje bez obzira na to koliko se ponekada razlikuju od drugih. Volim te najviše i čestitam ti malu maturu - napisao je tata, uz fotografiju sa svojom mezimicom, koju je ispratio na proslavu sa drugarima povodom završetka osnovne škole.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo