VUČIĆ O INCIDENTU U PREDSEDNIŠTVU: Napadaju me oni čiji je šef tukao svoju ženu i njenog oca (VIDEO)

Novosti onlajn

28. 06. 2021. u 11:30

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je nedavni incident koji je lider Narodne stranke Vuk Jeremić napravio u Predsedništvu.

ВУЧИЋ О ИНЦИДЕНТУ У ПРЕДСЕДНИШТВУ: Нападају ме они чији је шеф тукао своју жену и њеног оца (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/R.P.

– Uskoro će 9 godina kako svakoga dana i danas na Vidovdan o tome mogu da govorim, svakoga dana slušam ne uvrede i klevete, ne to da sam izdajnik koji je izdao šta? Jer o KiM se govori zahvaljujući meni i zahvaljujući meni nemaju stolicu u UN.

– Vriskali su, kreštali su ali nisu mogli ni da me linčuju niti bilo šta drugo. Ja sam pogrešio i vidite dokle ta pokvarenost ide. Sišao sam i izletela mi je jedna reč, zbog koje se izvinjavam građanima Srbije, vidim da je glavni napad na to što sam ih nazvao “devojčicama”. Oni čiji je šef tukao svoju ženu zvanično, ubio je od batina, i to pred decom, pa joj tukao i oca. Ja tog dana nisam branio sebe, branio sam svaku kuću i svakog čoveka u Srbiji, svakog časnog domaćina,porodicu i ženu koju nazivaju “Ološem”, kokoškom” i “glupačom”

Podsetimo, Jeremić je u petak sa Vladimirom Gajićem, Borom Novakovićem i Miroslavom Aleksićem došao do zgrade Predsedništva. Vučić je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave